Synopet Mega-Horse 1000ml

Synopet mega horse een uniek eiwitpreparaat dat op de specifieke behoeften voor de bevordering van de spiergroei van paarden is afgestemd. Paarden met een groeiende spiermassa en paarden die veel trainen kunnen voor de spieren wel wat ondersteuning gebruiken. Ook kan een eiwitboost goed zijn voor de spierkracht, bijvoorbeeld als er een concours aan komt.
Mega-Horse kan daaraan bijdragen. Of het nu om de spieropbouw of om extra spierkracht gaat: Mega-Horse vult de natuurlijke behoeften van de spieren van het paard volkomen aan.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 79,95
Synopet

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details
Synopet Paard Mega-Horse is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor meer spierkracht en de groei van de spiermassa* van paarden. Toedieningswijze en dosering Goed schudden voor gebruik. Paard: 1x per dag 25 ml over het voer. Pony: 1x per dag 15 ml over het voer. Waarschuwing Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige merries voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Samenstelling Voedermiddelen: Sojalecithine, Soja-olie. Nutritionele toevoegingsmiddelen: Lysine: 4,7%, DL-Methionine: 3,3%, Vitamine E (dl-alpha-Tocopheryl-Acetate): 33.000 I.E., Vitamine C (Ascorbinezuur): 33.000 mg, Vitamine B12: 1.000 mcg, Selenium: 6,7 mg, L-Carnitine: 4.000 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Kaliumsorbaat, Melkzuur, Citroenzuur. * Mega-Horse bevat eiwitten