Synopet Equisin Complex 500ml

Problemen in de kogel komen steeds vaker voor: 15% van de paarden heeft last van kreupelheid. Dit is duidelijk te merken aan een verminderde buigzaamheid van het kogelgewricht.
Met Equisin Complex wordt dit binnen afzienbare tijd weer soepel en beweeglijk en zullen de prestaties van een kreupel paard weer snel op het gewenste niveau worden gebracht.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,95
Synopet

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details
Synopet Paard Equisin Complex is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor soepele gewrichten* van paarden. De hoofdbestanddelen zijn Curcumine (Curcuma longa) (BCM-95®), Zwarte bes (Ribes nigrum)-blad en 100% pure vloeibare Groenlipmossel (Perna canaliculus) (GLMax™). Curcumine en Zwarte bes-blad hebben een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Daarnaast bevat Equisin Complex Vitamine C voor het behoud van gezond kraakbeen. Samen helpt dit bij het behoud van een goed gevoel tijdens het bewegen. Als extra ondersteuning is aan Equisin Complex Vitamine D3 toegevoegd. Toedieningswijze en dosering Steeds goed schudden voor gebruik. Equisin Complex kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. 1x per dag 15 ml over het voer geven. Waarschuwing Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige merries voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren. Samenstelling Voedermiddelen: Saccharose, Glucosestroop, GLMax™ Groenlipmossel (Perna canaliculus), Turmeric (Curcuma longa). Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine C (Ascorbinezuur): 14.850 mg, Vitamine D3 (Cholecalciferol): 2.000 I.E., Ribes nigrum extract: 13.500 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Conservering: Citroenzuur, Melkzuur, Kaliumsorbaat. Bewaring Koel en droog bewaren (5-25°C), niet in de zon. Geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.