Sectolin Shine & Silk

Sectolin Shine & Silk 500 ml Shine & Silk is een antiklit en glansmiddel op zuiver natuurlijke basis voor paarden en pony's. Shine & Silk beschermt en conditioneert de vacht en maakt deze sterker. In geval van lichte beschadigingen wordt de vacht gerepareerd. Bovendien geeft het meer volume aan de vacht en dankzij de zijdeproteïnen wordt een bijzondere, natuurlijke glans verkregen. Het werkt tevens vuil- en stofafstotend voor huid en haar en Shine & Silk voorkomt de vorming van eiernesten. Het middel blijft 8 - 10 dagen werkzaam en zorgt gedurende die periode voor een fraaie glans en een goede doorkambaarheid. Het beÏnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet!

Verpakkingseenheid: flacon 500 ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,95
Sectolin

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Shine & Silk 500 ml Anti- klit en glansmiddel met zijdeproteïnen voor paarden.

ALGEMEEN: Shine & Silk is een antiklit en glansmiddel op zuiver natuurlijke basis voor paarden en pony's.
Shine & Silk beschermt en conditioneert de vacht en maakt deze sterker. In geval van lichte beschadigingen wordt de vacht gerepareerd.
Bovendien geeft het meer volume aan de vacht en dankzij de zijdeproteïnen wordt een bijzondere, natuurlijke glans verkregen.
Het werkt tevens vuil- en stofafstotend voor huid en haar en Shine & Silk voorkomt de vorming van eiernesten.
Het middel blijft 8 - 10 dagen werkzaam en zorgt gedurende die periode voor een fraaie glans en een goede doorkambaarheid.
Het beÏnvloedt zalf en andere inwrijfmiddelen niet!

GEBRUIKSAANWIJZING: Borstel eerst uw paard goed schoon. Vervolgens Shine & Silk voor gebruik goed schudden en gelijkmatig vernevelen. Tot slot met een zachte borstel naborstelen. 4 tot 5 dagen voor het invlechten niet gebruiken. Dit geldt ook voor de plaats waar het zadel bevestigd wordt.

SAMENSTELLING: Soy proteine.