Sectolin Biozym Appelazijn

Biozym Appel Azijn bestaat voor 100% uit biologisch-dynamisch geteelde, volrijpe appels. Een paar eetlepels in het drinkwater helpen de stofwisseling en met name de darmflora van uw paard kerngezond te houden. Bovendien bevat Appel Azijn natuurlijke enzymen die een gunstige uitwerking hebben op het algehele gestel van uw paard.

Verpakkingseenheid:  flacon 1 liter

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 9,75

* Verplichte velden

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

BiozymAppel Azijn 1 ltr van gecontroleerde biologisch dynamische teelt

ALGEMEEN: Door de uitgekiende samenstelling houdt Biozym Appelazijn de stofwisseling van uw paard in optimale conditie. De vertering van het voer en de darmwerking zullen prima blijven functioneren. Door de aanwezigheid van grote hoeveelheden natuurlijke enzymen heeft Appel Azijn een gunstige uitwerking op het algehele gestel van het paard.

SAMENSTELLING: Appel Azijn wordt geproduceerd uit 100% volrijpe appels en heeft een zuurgehalte van 5%. Appel Azijn wordt geproduceerd via natuurlijke biologische gisting die niet wordt verhit, gefilterd of versneld, wat de waardevolle enzymen spaart. E.E.G. controle station D.E. 001.

GEBRUIKSAANWIJZING: 2 à 3 eetlepels (30–50 ml) op 1 liter water of direct in de zelfdrinker. BEWAREN: Koel en donker bewaren.

INHOUD: 1 liter