PhytoTreaT Glucosamine - Extra

Glucosamine-Extra is een voedingssupplement speciaal voor de hond ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.


Verpakking: Pot 60 tabletten 

Op voorraad
SKU
8713412102713
€ 29,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Eigenschappen:
PhytoTreat GLUCOSAMINE-EXTRA is een voedingssupplement voor soepele gewrichten van de hond met hoge dosering glucosamine, chondroïtine en MSM dat is verrijkt met gehydrolyseerd collageen en plantenextracten voor een verbeterde werking. Glucosamine en chondroïtine zijn essentiële bouwstenen voor de opbouw en het onderhoud van gewrichtskraakbeen. MSM (methylsulfonylmethaan) is een natuurlijke bron van organische zwavel. Zwavel helpt de aanmaak van collageen, een belangrijk bestanddeel van kraakbeen en bindweefsel. Alleen in hoge doseringen is aangetoond dat deze stoffen helpen de gewrichtsfunctie te behouden. PhytoTreat GLUCOSAMINE-EXTRA bevat ook een natuurlijk gehydrolyseerd collageen en extracten uit Duivelsklauw, Paardenstaart en Brandnetel voor het behoud van gezond kraakbeen en soepele gewrichten.

Gebruik / dosering:
PhytoTreat GLUCOSAMINE-EXTRA is een smakelijke tablet en kan als traktatie worden gegeven of verkruimeld en vermengd worden met de normale voeding. De aanbevolen dosering is 1 tablet per dag voor honden tot 10 kg lichaamsgewicht, 2 tabletten per dag voor honden van 10-20 kg lichaamsgewicht, 3 tabletten per dag voor honden van 20-40 kg lichaamsgewicht en 4 tabletten per dag voor honden met een lichaamsgewicht van meer dan 40 kg of zoals aanbevolen door uw dierenarts. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet.
Na 4 tot 6 weken kunt u de dosering geleidelijk afbouwen met een halve tablet per week tot de helft van de aanvangsdosering is bereikt. Bij terugkeer van de klachten dient de dosering weer te worden verhoogd.

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.

Samenstelling per tablet:
Glucosamine-sulfaat 2KCl (500 mg), chondroïtine-sulfaat (380 mg), methylsulfonylmethaan (380 mg), gehydrolyseerd collageen (69 mg), duivelsklauw wortelextract (45 mg), paardenstaart kruidenextract (45 mg) en brandnetel droogextract (45 mg).

Bewaren:
Droog en koel bewaren (beneden 30˚C).
Buiten bereik van kinderen bewaren.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PhytoTreaT Glucosamine - Extra