Urologist Aid - Honden

Chinese kruidenformule speciaal bij blaas- en nieraandoeningen.

Urologist Aid bevat een uitgebalanceerde mix van geconcentreerde Chinese kruiden speciaal voor de urinewegen. Verwijdert pijnlijke afvalstoffen en pijnlijke obstructies uit de gal- en urinewegen door ze te openen, de hoeveelheid urine sterk te doen toenemen en steentjes of gruis en te hoge concentratie afvalstoffen uit te drijven of op te lossen. Urologist Aid normaliseert een sterk geurende, troebele, geel of roodachtige urine en het koelt de brandende pijn bij het frequente en moeilijke plassen. Het is tevens te gebruiken als onderhoudende noodzakelijke schoonmaakbeurt van gal- en urinewegen. Zeker wanneer uw hond in het verleden blaas- of nierklachten heeft gehad.

Urologist Aid is een uitstekend alternatief bij blaasontsteking, blaasgruis en blaassteentjes, zelfs als deze vast zitten aan de blaaswand. Verbetering treed in de meeste gevallen al binnen 2 a 3 dagen op!

Op voorraad
SKU
8718026400514
€ 39,95

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Urologist Aid - Honden

Stuwingsoedemen, gal-, blaas- en nierstenen (gruis), urineweginfecties of ontstekingen, nephritis, cystitis, prostatitis, urethritis en geelzucht. Ook als nabehandeling aan een operatie aan de urinewegen.

Ingrediënten

Abutilon, Dianthus, Licorice, Lygodium Spores, Lysimachia s Desmodium, Plantago Seed, Pyrrosia, Shen Chu, Talc

Waarschuwing

Niet gebruiken bij diarree, zwangerschap en langdurig bij zwakke dieren.

Dosering

Urologist Aid mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppy's en kittens. Voor huisdieren vanaf 5 kilo wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 a 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of ‘verstopt’ worden in iets lekkers, of door het voer.

Voor huisdieren tot 5 kilo lichaamsgewicht zijn er kleinere 250 mg tabletjes verkrijgbaar.

Verpakking

Potje met 90 tabletten à 1000 mg.

Natuurproduct

De samenstelling van deze formule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.

Diergeneesmiddel

Urologist Aid is een geregistreerd homeopathisch diergeneesmiddel.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Urologist Aid - Honden