Feelings Control HK

Gedragsformule voor huisdieren.

Feelings Control is een uniek rustgevend voedingssupplement op basis van Chinese kruiden. Feelings Control is een 100% natuurlijk middel, zeer effectief zonder dat uw huisdier versuft!
Op voorraad
SKU
8718026400200
€ 34,00

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Gedragsformule voor huisdieren.

Feelings Control is een uniek rustgevend voedingssupplement op basis van Chinese kruiden. Feelings Control is een 100% natuurlijk middel, zeer effectief zonder dat uw huisdier versuft!
 
Feelings Control is geschikt voor alle huisdieren zoals honden, katten, cavia’s en konijnen, en mag langdurig worden gegeven. Het is geschikt voor dieren van alle leeftijden, dus ook voor pups en kittens. Feelings Control is ideaal bij langdurig transport, reizen, bezoek aan dierenarts, shows, of tijdens de jaarwisseling.
 
Feelings Control is al ruim 20 jaar een topper binnen het Sensipharm assortiment!
 
 
Ingrediënten 
Anemarrhena, Hoelen, Licorice, Ligusticum, Oyster Shell, Polygala, Zizyphus
 
Gebruik 
Feelings Control mag aan alle huisdieren gegeven worden, van alle leeftijden, dus ook aan puppies en kittens. Voor huisdieren wordt aangeraden om gemiddeld 0,5 tablet a 1000 mg. per 5 kilo lichaamsgewicht oraal te geven. Dus een hond van bijv. 25 kilo, krijgt 2,5 tabletje. Bij het gewenste resultaat na bijv. 1 à 2 weken kan de dosering verlaagd worden. De tabletjes hebben geen aparte smaak of geur, en kunnen zo uit de hand gegeven worden, of 'verstopt' worden in iets lekkers, of door het voer.
 
 
Verpakking: 90 tabl. à 1000 mg.
 
 
Natuurproduct 
De samenstelling van deze gedragsformule is altijd gelijk, maar omdat het een natuurproduct is kunnen kleur, geur en smaak variëren. Het is natuurzuiver, dus zonder chemische toevoegingen zoals gluten, gist, kleur, geur of conserveermiddel.
 
 
Voedingssupplement 
Feelings Control Herbs is een aanvullend diervoeder, zijnde een voedingssupplement.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Feelings Control HK