Sensi Flex Spray - Paard & Hond

Vastzittende spieren & blessures bij paarden en honden.

Op voorraad
SKU
8718026400170
€ 19,00

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Spierspray en rugspray voor paarden en honden.
Sensi Flex Spray is een spierspray voor paarden en honden die last hebben van stijfheid en spierblessures in o.a. de rug en benen. Deze rugspray heeft een sterk verkoelende en verwarmende werking en lost blokkades op in spieren en gewrichten. Sensi Flex Spray is het uitgekozen middel voor paarden en honden die fysieke grenzen verleggen en zich overtrainen. Ideaal bij vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren, stramme, opgezwollen en warm aanvoelende gewrichten, blessures en krampen.
 
Als rugspray werkt het diep in de rug door en maakt de ruggenwervel van uw paard of hond weer soepel. Bij chronische rugproblemen raden wij aan om Sensi Flex Spray te combineren met Smooth Locomotion voor paarden of Smooth Locomotion voor honden.
 
Deze spierspray is 100% veilig in gebruik, natuurvriendelijk en zeer makkelijk en zuinig aan te brengen. U hoeft Sensi Flex Spray niet in te masseren zoals bij veel andere spier- en rugsprays. De spray kan het beste gebruikt worden aan het begin van de dag en/of voor het rijden of longeren.
 
 
Spierspray voor paard & hond 
Vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren, stramme, opgezwollen en warm aanvoelende gewrichten, blessures en krampen.
 
Ingrediënten 
Acanthopanax, Citrus Peel, Zanthoxylum, Cyperus, Clove, Lycium Root Bark, Moutan, Madeira Vine, Lycopodium Serrati, Menthol, Methyl Salicylate, Alcohol.
 
Waarschuwing 
Niet gebruiken op open wonden of beschadigde huid. Vermijd contact met ogen, neus en mond. Gebruik wordt afgeraden tijdens dracht en/of bij zogende dieren.
 
Gebruik 
Op gevoelig gebied, een of meerdere malen per dag gericht sprayen. De spray kan het beste gebruikt worden voor het rijden of longeren.
 
Verpakking: Sprayflacon 110 ml.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sensi Flex Spray - Paard & Hond