NAF Canine

NAF Canine

NAF (Natural Animal Feed) creëert voedingssupplementen van een ongeëvenaarde kwaliteit door unieke formules samen te stellen met behulp van bewezen ingrediënten uit de natuur. NAF gelooft in het gebruik van alleen de beste natuurlijke ingrediënten, die volledig traceerbaar zijn. Het NAF team bestaat uit dierenarts, wetenschappers en voedingsspecialisten.

6 artikel(en)

per pagina

 • NAF Canine DarmPro

  Naf Canine DarmPro is speciaal samengesteld voor een goede spijsvertering bij honden. Bevat belangrijke voedingsstoffen voor honden en bevat naast krachtige natuurlijke anti-oxidanten tevens probiotica voor de ondersteuning van het herstel van het evenwicht in de darmflora en is samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten.

  Verpakking: 250 gr. / 500 gr.
  Meer info
  € 16,95

  Details bekijken

 • NAF Canine No Chew

  Deze spray is op waterbasis, veilig, natuurlijk en stinkt en vlekt niet.

   

  Verpakking: 250 ml.

  Meer info
  € 10,95

 • NAF Canine Omega Olie hond

  Een unieke combinatie van oliën met lijnzaadolie, sojaolie en hennepolie. Omega Olie voorziet in de dagelijkse behoefte aan Omega-3,-6 en -9 vetzuren in de juiste onderlinge verhouding. Deze olie is een rijke bron van EPA en DHA, twee essentiële vetzuren die belangijk zijn voor lichamelijke processen. De olie is geschikt voor dagelijks gebruik.

   

  Verpakking: 500ml. / 1liter

  Meer info
  € 11,95

  Details bekijken

 • NAF Canine Relief

  NAF Canine Relief is een krachtige kruiden oplossing, die het gewrichtscomfort helpt te verbeteren door de natuurlijke werking van Duivelsklauw en de toevoeging van MSM. De ideale keuze voor de oudere hond en honden die extra ondersteuning aan de gewrichten kunnen gebruiken!

  Verpakking: 250 ml.

   

  Meer info
  € 11,95

 • NAF Canine Superflex

  Het beste gewrichten supplement voor honden voor het behoud van een soepel bewegingsapparaat en soepele, flexibele gewrichten. Een ideaal supplement voor actieve honden die prestaties leveren en oudere honden die extra ondersteuning van de gewrichten kunnen gebruiken! Unieke en krachtige samenstelling. Hooggedoseerd. 100% zuivere, premium kwaliteit.

  • Stimuleert de aanmaak van de gewrichtsvloeistof van honden
  • Een unieke formule met belangrijke voedingsstoffen voor sterke, flexibele gewrichten
  • Verkrijgbaar als vloeibaar supplement voor over het voer en als smakelijke tabletten
  • Zo samengesteld dat het de gewrichten van uw hond optimaal ondersteunt
  • Ideale aanvulling voor sporthonden, oudere honden en alle honden die actief willen bewegen.

   

  Meer info
  € 26,95

  Details bekijken

 • NAF Canine Teatree Oil Shampoo

  Teatree olie wordt gewonnen uit de Australische Tea Tree. Het is wetenschappelijk getest op een breed scala van effectieve anti-bacteriële en anti-microbiële eigenschappen. NAF heeft Tea Tree olie toegevoegd, in zijn puurste vorm, voor een zachte shampoo die de huid desinfecteert, waardoor het parasieten, schurft, en andere huidproblemen helpt te verlichten; met een glanzende en anti statische vacht als resultaat.

  Meer info
  € 7,95

6 artikel(en)

per pagina