Equistro Cartiflex

Equistro Cartiflex is een voedingssupplement om het herstel van kraakbeen, gewricht en bindweefsel metabolisme van paarden te herstellen en te ondersteunen.Verpakking: pot 1 kg.


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 75,00
Equistro

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details

Equistro CARTIFLEX Horse bevat hoogwaardige biologische ingrediënten welke speciaal afgestemd zijn voor onderhoud in het volledige spier- en skeletsysteem. CARTIFLEX Horse is een bijzonder uitgebreid en met zorg uitgebalanceerd supplement dat belangrijk is in periodes van toenemende behoefte op gewrichten en kraakbeen en voor herstelvermogen van het bindweefsel bij oudere paarden. De toevoeging van glycosaminoglycanen is bijzonder waardevol voor de ontwikkeling en onderhoud van het gewrichtsvocht en kraakbeenconditie.

 

Paarden met zwakke gewrichten hebben direct baat bij toediening van deze belangrijke voedingsstoffen dit in combinatie met het herstel van het bindweefsel.

 

EQUISTRO CARTIFLEX Horse is een actief ingrediënten-complex bestaande uit 5 natuurlijke stoffen gemaakt om het gewricht en het gewrichtsbandensysteem weer normaal te laten functioneren of te optimaliseren.

 

Voor herstel en verbetering van het bindweefsel en de gewrichtsstofwisseling van het paard. Ondersteund elke medische behandeling ten bate van ontsteking en traag herstellende processen in het gewricht.

 

SAMENSTELLING:

Franse klavermeel, Groene lipmosselextracten (24%), DL-Methionine, vitamine en sporenelementmengsel

 

BESTANDDELEN:

Ruw eiwit 21,60%

Ruw vet 4,20%

Ruwe vezels 13,10%

Ruwe as 14,30%

Calcium 3,98%

Fosfor 0,27%

Natrium 0,20%

Kalium 1,29%

Magnesium 0,26%

 

TOEVOEGING PER KG:

Vitamine E: 10.000 mg

Selenium: 10 mg

Groene Lipmossel extracten 24 %: 140.000 mg