Excellent Dazen Weg (Weert insecten als geen ander!)

Uitsluitend leverbaar in Nederland!


Dazen Weg; weert insecten als geen ander!


Dazen Weg wordt toegepast voor het (in de open lucht) beschermen van paard en ruiter/amazone tegen insecten (vliegen, muggen, dazen, teken, wespen en horzels) en teken.
Dazen Weg is 100% biologisch afbreekbaar.
Dazen Weg is gegarandeerd dopingvrij (gecertificeerd). 
Dazen Weg is 6 uur lang werkzaam. Uniek vanwege Nano technologie!


Bij ons met korting slechts  € 12,30   


Verpakking: Sprayflacon 500 ml.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95
  • Koop 3 voor € 10,75 per stuk. en bespaar 17%
Excellent Horse

Voordelen Stalapotheek

5% korting voor bestellen met account

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

Gratis telefonische ondersteuning voor al je vragen

 

Vragen over dit product?

Mail ons je vraag of bel ons op:

+31(0)13 590 68 42

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
Productbeschrijving
Details
Dazen weg gebruik:
 
Recreatief - Paard insprayen van een afstand van 20 tot 40 cm. (niet onder zadel/zadeldek). Product kan ook worden ingewreven met een speciale doek of spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand. Bij zweetvorming behandeling herhalen om werkingsduur te verlengen. Afhankelijk van inspanning circa 3 uur werkzaam. 
 
Weide - Paard insprayen van een afstand van 30 tot 40 cm. Product kan ook worden ingewreven met een speciale doek of spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Spray vooral goed onder de buik en op de hals. Kan in combinatie met vliegendeken gebruikt worden. Afhankelijk van de weersomstandigheden, bijvoorbeeld bij regen behandeling herhalen voor verlenging van de werkingsduur. Circa 4 tot 6 uur werkzaam.
 
Competitief - Paard insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. (niet onder zadel/zadeldek). Spray vooral goed op de borst, hals, buik en achterhand. Product kan ook worden ingewreven met een doek of speciale spons, bijv. op het hoofd of bij schrikachtige paarden. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Bij intensief werk is de spray maximaal 1 uur werkzaam. Bij intensief werk (veel zweetvorming), behandeling na 20 minuten herhalen om werkingsduur te verlengen.
 
Ruiter/Amazone - Onbedekte lichaamsdelen insprayen van een afstand van 20 tot 30 cm. Vermijd contact met de ogen en andere slijmvliezen. Afhankelijk van de inspanning blijft de spray enkele uren werkzaam.
 
Toelating: Biocide (zie RUB lijst CTGB).
Uitsluitend leverbaar in Nederland.
 

Dazen Weg getest in de praktijk en goedbevonden!

 

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: